Welcome Emerald Forest Properties

User Login

Sign in to view your save searches, or register to begin saving searchs

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Emerald Forest Properties

Offering Real Estate in Costa Rica with
experience, integrity, and dependability you can count on

Gouden Jaren voor Investeringen in Costa Rica Nauwelijks Begonnen.

By Brad Butler

Het is onmogelijk om de explosie van handel in onroerend goed in Costa Rica nauwkeurig te beschrijven. Er is eigenlijk maar een manier om het te zeggen: Costa Rica is op dit moment een van de beste plekken ter wereld om te investeren en om onroerend goed te kopen. Terwijl de Verenigde Staten van Amerika misschien een van de ergste recessies van hun geschiedenis gaat beleven gaat Costa Rica door als nooit tevoren. Terwijl de U.S. Dollar afgelopen jaar dramatisch is gezakt heeft de rest van de wereld vooruitgang geboekt.

Het Pond van Groot Bretagne heeft een voorsprong geboekt; men betaalt nu twee Pond per U.S. Dollar. De Euro blijft sterk staan op 1.40 per U.S. Dollar. Daarnaast komt Canada met zijn Dollar op zijn hoogst in jaren, op gelijke voet met de amerikaanse Dollar. "Ik had het snel bekeken waar ik het meeste waar voor mijn Dollar kon krijgen ," zei Jim Lane uit Black Mountain, North Carolina. De Lanes hebben een grote financiele klap gehad in de Beurs, onroerend goed, en overige zogenaamde "VEILIGE" investeringen. Toen de Lanes wilden rentenieren op middelbare leeftijd zagen zij de kansen die Costa Rica hun aanbood.

Emerald Forest Properties en hun expert team hebben de Lanes bijgestaan om een zeven acre (ongeveer 3 hectare) boerderij te vinden in de buurt van San Carlos voor U.S. Dollar $89.900,--. Op aanraden van onze zaak hebben de Lanes de boerderij opgedeeld in zeven percelen. Het eerste perceel verkochten ze voor $80.000,--, dit als gevolg van de geweldige stijging in prijzen in deze aantrekkelijke omgeving. Door de verkoop van de overige percelen kunnen de Lanes nu tijdig rentenieren. Ze hoeven niet nog eens voor vijf jaar te werken om het verlies te verwerken die ze opliepen in de dalende economie van de Verenigde Staten van Amerika. "We weten niet hoe we Emerald Forest moeten bedanken voor de help die ze ons hebben gegeven in onze pensionerings investering. Vijf jaren maakt een groot verschil wanneer je aan pensioen toe bent. Dat zijn jaren die je niet kunt inhalen. Emerald Forest weet van zaken!" Jim Lane, Black Mountain, North Carolina.

Inderdaad investeerders, Costa Rica is in zijn Gouden Jaren en we verwachten dat dit zeker nog wel zo'n 10 jaar zo doorgaat. De economie in de Verenigde Staten schijnt weinig of geen invloed te hebben. Laat uw Euros voor u werken, bel Emerald Forest Properties vandaag nog. Toll free: 1-866-369-7859