Welcome Emerald Forest Properties

User Login

Sign in to view your save searches, or register to begin saving searchs

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Emerald Forest Properties

Offering Real Estate in Costa Rica with
experience, integrity, and dependability you can count on

De stranden van Costa zijn nog steeds met van de meest populaire stranden over heel Centraal Amerika

By Brad Butler

Terwijl de bevolking toeneemt blijft Costa Rica nog steeds een van de meest favoriete plaatsen om te bezoeken en om te wonen. Costa Rica is uitstekend geschikt om te rentenieren, of als een land om een tweede huis te hebben. Het feit dat je als buitenlander alleeneigenaar kunt zijn van onroerend goed in Costa Rica, zonder een costaricaanse medeeigenaar, maakt het investeren bijzonder aantrekkelijk.

Nog niet eens zo lang geleden was Costa Rica, in de ogen van vele buitenlanders, nauwelijks meer dan een koffie veld, schaars verlichte huizen, en stranden omkleed met oerwoud. Nu echter, is Costa Rica het Zwitserland van Amerika geworden. Het wordt nu beschouwd als een van de beste plaatsen in de wereld om te gaan wonen. Voor nieuwkomers heeft Costa Rica nog steeds betaalbare prijzen aan te bieden.

Vele van de stranden in Guanecaste bevinden zich nog steeds in het begin stadium van ontwikkeling en zijn geweldige gelegenheden om te investeren. Voor de verstandige investeerder zijn er voorverkoop investerings paketten aanwezig die zeer zeker de moeite waard zijn om te bestuderen. Emerald Forest Properties wil u graag van dienst zijn om u op de hoogte te brengen van de meest winstgevende handel dat op dit moment voorhanden ligt op het gebied van onroerend goed.

Het internationale vliegveld van Liberia in Guanacaste, voegt voortdurend nieuwe vluchten toe om de toeristen en nieuwkomers in deze omgeving van dienst te zijn. Ik herrinner me nog goed toen ik 12 jaar geleden naar het vliegveld van Liberia vloog; het was nauwelijks meer dan een stro hut. Nu land je op een modern vliegveld met moderne technologie temidden van snel groeiende ontwikkelings projecten.

Gedurende deze tijd wordt er geweldige fortuinen gemaakt in Costa Rica en als je het beu bent om kleine bedragen van je bank en pensioen fonds te innen, dan is het zeker de tijd om toch eens een kijkje te nemen naar de investeringen in de stranden van Costa Rica. Vanaf het strand in Jaco tot Panama of tot aan de grens met Nicaragua, investeerders met grote plannen kunnen overal stranden vinden die rijp zijn om te worden getemd en ontwikkeld. Maar voor de meer voorzichtige investeerder bestaan er natuulijk ook allerlei aantrekkelijke basis pakketten.

De stranden van Costa Rica zijn met van de mooiste in de wereld, en de verschillende klimaten in dit kleine landje zijn verbazingwekkend. Negentig procent van de wereld kan alleen maar dromen over zulke plezierige levensvoorwaarde; de rest woont er middenin, hier in fantastisch Costa Rica.

Mocht u soms op zoek zijn naar een eigendom aan het strand in Costa Rica, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail en om ons een idee te geven wat u denkt dat het perfekte strandhuis voor u zou zijn. In dat geval kunnen onze experts in onroerend goed aan het strand met u werken om uw droom werkelijkheid te maken.

Op het moment dat we buiten onze vertrouwde, komfortabele omgeving durven te stappen zullen we ontdekken dat de wereld verbazingwekkend veel heeft aan te bieden en Costa Rica speelt daarin een grote rol. Als u een rijk leven wilt lijden maar toch simpel, dan stel ik voor dat u Costa Rica voorrang geeft in uw reisplannen; kom, en leer Costa Rica kennen!

Amerika's Zwitserland verwacht u, met dit verschil: u kunt het zich nu nog veroorloven. Zing alsof er niemand luistert, dans alsof er niemand kijkt en leef in een land waar je dat allebei wilt doen.

Als u meer wilt weten hoe u deel kunt worden van deze Costa Rica droom, bel dan het nummer van ons hoofdkantoor: (506) 267-6360 en wij stellen een pakket voor u samen dat u zelf dan kunt bekijken.